Què podem fer per tu?

Consulta les activitats que feim aquest mes!

Si el que vols és participar a les nostres activitats, serveis i tallers, presta atenció a aquest tauler d’anuncis:


Què feim a Son Servera Jove?

Orientació laboral i assessoria d’estudis

Descobreix quines opcions tens de futur. T’ajudam a informar-te sobre beques, estudis i et donam un cop de mà perquè coneguis quina oferta formativa existeix.

Consultes generals

La nostra formació ens permet poder ajudar-te amb relació als hàbits saludables, la sexualitat, igualtat… Per això cream xerrades i espais de confiança on podem compartir amb vosaltres i resoldre els vostres dubtes.

Gestió de Carnets

Vols gaudir dels avantatges que tens per moure’t per l’illa sense haver de preocupar-te de gestionar-ho? El servei sobre targetes TIB és per a tu.

Espai Tiktoker

Tens ànima de Tik Toker? Doncs aquí trobaràs tot el que necessites per fer els teus vídeos realitat.

Jocs

Passar un horabaixa entre amics i amigues mai ha estat tan senzill. Disposam de jocs de taula, futbolí i ping-pong per compartir estones ambs els teus companys i companyes.

T’apuntes?

Al teu aire

Si el que necessites és fer la teva consulta al teu aire, aquí trobaràs revistes, premsa, ordinadors amb internet disponible i WiFi gratuït!

Tallers

Si no et pots estar aturat, tenim una àmplia oferta de tallers i formacions. Només has de consultar el nostre calendari!

Espai polivalent

Si tens una idea o pertanys a una associació, Son Servera Jove també és casa teva. Presenta la teva proposta i en xerram!

Exposicions

Tens talent artístic? Disposam d’una sala d’exposicions perquè puguis compartir el teu potencial artístic. Contacta amb nosaltres!